(07 июня 2023 - 11:07 )
В этом году мы подготовили новый сборник песен ДДТ. Мне нравится, что в основу сборника вошли композиции, в большинстве своем записанные нашим нынешним составом музыкантов. В процессе работы возникла идея поделиться со слушателями помимо альбомных треков, еще и концертными записями последних лет. Также в сборник войдут некоторые синглы, не вошедшие в концептуальные альбомы.
В общем, мы постарались собрать песни, которые актуальны и сегодня.
(08 ноября 2022 - 11:08 )
По вашим многочисленным просьбам, мы сделали это – представляем новый альбом нашей группы, в который вошли все студийные записи за прошедшие 10 лет. Песни КИНО в современном звучании. Так должна звучать наша группа сегодня. И она звучит. Релиз выйдет в декабре.
(03 мая 2022 - 05:36 )
По моему скачка с телеги самая удобная. Отсутствие файлообменников с вечной рекламой и ограниченным сроком жизни, нет архивов. Качаем хоть на смартфон, хоть на комп одним нажатием на трек. Или в чем не удобство скачки с телеграм?
К десятилетию группа Сокира Перуна выпускает диск-tribute «Десять Полум’яних Рокiв».
На диске представлены:
1. Крода - Вiтер Змiн
2. Antisystem - Ми з тобою брате
3. Киборг - За всё, что есть у нас
4. Brigade M - Slovjanin
5. Odessa - Svjatoslav
6. Киборг - (Ты) Сын Украины
7. Русич - Украiнський патрiот
8. Россия - Останнiй драккар
9. The Cheburashkas - Cossack
10. Лють - Репер
11. Dead Christ Cult - Син Украiни
12. Сварга - Лютий. Зимно
13. Brigade M - Ukrainian Kvass
Сойдемся на месте где был его дом
Где трава высока над древесным углем
И зароем нашу радость в этом черном угле
Там где умер последний человек на Земле
1. Коротка історія групи:
Якщо коротко: існували на початку 90-х дві групи СКОРБОТА й ZDV66/1, які грали в стилі hate-core. Потім їх не стало по різних причинах, але музиканти цих колективів в один момент зібралися, коли басист вийшов з в'язниці, барабанщик Д. з армії, об'єдналися з гітаристом А. і вокалістом і із цілями пропаганди правих ідей створили WP групу. Вона за традицією дістала назву БУЛЬДОГ. Ми відіграли кілька концертів, один з них у Москві. По ходу справи з'ясувалося, що вокаліст з басистом балуються наркотой, тому вирішено було їх відсіяти. Група СОКИРА ПЕРУНА завжди стояла на радикальних позиціях стосовно будь-яких видів наркотичних речовин. Офіційною датою народження групи прийнято вважати 26 квітня 1998 року, коли на концерті RH Меморіал А. зі сцени сказав про перейменування БУЛЬДОГ у СОКИРА ПЕРУНА. Склад змінювався багато разів, на даний момент він виглядає в такий спосіб: А. - вокал, А. Г. - гітара, А. П. -гітара, А. Ш. - бас, C.- барабани. Пройшло вже багато років із часу BULLDOG, але світогляд наш не помінявся. Мінялися музиканти, змінювався стиль, але напрямок руху був обраний раз і назавжди. Відбулася зміна назви, що стало обміркованим кроком. Ми хотіли підкреслити певні речі, розставити потрібні акценти й нівелювати дещо, що вже не було важливо й актуально. Я думаю, наша подальша діяльність підтвердила правильність обраного вектора. Наше життя, наша боротьба, наша діяльність - щаблі, по яких потрібно крокувати вверх.
2. Скільки альбомів ви випустили:
1998 - "EYES FULL OF RAGE"/ «ОЧІ СПОВНЕНІ ГНІВУ»
1999 - "EUROPIAN UNITY" / «ЄВРОПЕЙСЬКА ЄДНІСТЬ»
2001 - "WHITE TERROR IN KHARKIV" (live)
2002 - "THE BEST OF…" (Polish release of the bestsongs)
2003-"PERUN'S ARMY" / «ПЕРУНОВА РАТЬ»
2005 - “Hellenic-Ukrainian Friendship” спліт з WHITE' LOAD/Ukraine, NO SURRENDER/Greece, BANNERWAR/Greece
2006 - Мертвим, Живим, Ненарожденим
3. Що є джерелом натхнення для музики, лірики, діяльності Сокира Перуна? Джерело - це наша велика історія, це голос предків, що звучить у серці кожного з нас: це голос крові - крові нашої Раси.
Ми з усією ясністю розуміємо, наскільки велика загроза зникнення нашої Раси як біологічного виду. Ми також чітко розуміємо кому це вигідно. Ми не хочемо миритися із цим, і заявляємо, що не зупинимося, поки не виправимо цю несправедливість. Слава Перемозі!
4. Який з ваших альбомів, ви вважаєте більше вдалим.
Нам, звичайно дорогі всі наші альбоми. Я думаю, що про вдалість або не вдалість композицій краще судити слухачам. Наша думка: сама вдала композиція ще не написана. Пісні ж наші в основному про одне й те саме. Ми розцінюємо нашу творчість як один із засобів досягнення мети. Тому будь-яка наша пісня, насамперед, спрямована на те, щоб кожна людина прислухалася до голосу Крові, почув заклик Предків, усвідомив свій привілей бути Білою людиною.
Ми дуже задоволені альбомом «Перу нова Рать» у тому розумінні, що він чітко окреслив наш прогрес і показав наші можливості. Так, звичайно, дещо можна було зробити краще. Але я думаю, що ця дитина в нас вийшла здорова і гарна. А головне радикально Біла!
5. Яка головна мета СП? чому група була сформована і якого успіху ви домоглися в досягненні вашої мети?
Я думаю наша головна мета - це перемога справедливості. Група була створена з метою впливати методом музики на розум молодого покоління й спробувати стати частиною української музичної культури. Я думаю, що щось вийшло. А над чимось ми працює зараз і постійно. Бій триває!
Сойдемся на месте где был его дом
Где трава высока над древесным углем
И зароем нашу радость в этом черном угле
Там где умер последний человек на Земле